Als het moment komt dat er voor u of uw naaste zorg nodig wordt in uw vertrouwde omgeving, dan wilt u natuurlijk ook zeker ervan zijn dat deze zorg bij u past en van goede kwaliteit is. Tenslotte gaat het niet alleen om zorghandelingen, maar ook om dingen als persoonlijke aandacht en contact.

Zorg van A tot Z

Mijn zorg stopt niet bij de standaard zorghandelingen zoals hulp met wassen en aankleden of het toedienen van medicatie. Van mij kunt u zorg van A tot Z verwachten. Dat houdt bijvoorbeeld in dat ik kan helpen met kleine huishoudelijke klusjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wasje draaien en/of opvouwen of de afwas doen. Maar ik kan u ook begeleiden bij het boodschappen doen of begeleiden naar een afspraak bij uw huisarts of specialist.
Bij het laatste kan dit gewoon om een luisterend oor gaan, maar soms ook om het meedenken met of verwoorden van uw klachten en situatie.

Zorg voor alle leeftijden

Heeft u of uw kind/naaste een chronische aandoening en/of ziekte waardoor u of uw kind/ naaste geheel of gedeeltelijk aanhankelijk bent van zorg? Dan kunt u op mij rekenen.
Of u tijdelijk, langdurig of incidenteel zorg nodig heeft, maakt niet uit. Voor mij is alleen relevant dat u zelf de regie wilt houden over uw leven en dat u zelf (of u als ouders/naasten) bepaalt wat er nodig is.
Ik heb grote affiniteit met kinderen/jongeren met een beperking en met mensen met een verstandelijke en/of meervoudige handicap. Bij hun kan ik echt mijn ziel en zaligheid kwijt.
Zij krijgen bij mij in overleg met u als ouders of wettelijke vertegenwoordiger de zorg die zij verdienen en die zij nodig hebben.
Ik blijf bij uw kind of naaste en geef de gewenste zorg en begeleiding.
Zo kunt u en uw partner even ontspannen en weer opladen.

En wat kost dat allemaal?

U bepaalt de zorgvraag. Dat houdt uiteindelijk ook het aantal uren in.
Ik werk vooral of basis van een PGB of particuliere vergoeding. Daardoor houdt u hier dus ook de maximale regie over en bent u minder afhankelijk van een gemeente of zorgverzekeraar.
De uren worden dan ook op maat passend bij de concrete situatie met u afgesproken. Dit kan variëren van enkele uren per dag tot 24 uren per dag.

Aangezien ik voornamelijk werk op basis van PGB, wordt het uurtarief in alle gevallen met u afgesproken.

Wilt u meer weten over mijn kwaliteiten als zorgverlener, mijn visie of mijn netwerk? Kijk dan eens hier en lees meer over wie ik ben.

Heeft u een vraag? Laat het mij weten!

    Of laat u terugbellen.